RetailRijk

RetailRijk is een dienstverlener voor winkeliers in Nederland die hun bedrijf willen gaan verkopen. Na 13 jaar ervaring in het MKB en de detailhandelbranche is RetailRijk ontstaan.
Om nog meer specifieke kennis en kunde aan de winkeliers te kunnen bieden. Juist het grote netwerk en de ervaring biedt de grote meerwaarde van RetailRijk. RetailRijk is een dochteronderneming van MKBase. MKBase is actief als broker bij bedrijfsovernames in het MKB. Al jaren zijn wij de grootste partij in Nederland en Europa.  MKBase is opgericht in 2001. Naast een kantoor in Nederland heeft MKBase ook een kantoren in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk.

De toekomst van de winkelier

Nederland kent ongeveer 110.000 winkeleigenaren. Naar verwachting zal minimaal 30% hiervan de komende jaren uit het straatbeeld verdwijnen.
Uit onderzoek blijkt dat het dan niet om de franchise-organisaties of ketens gaat, maar juist om de kleinere papa en mama winkels. Wat is voor winkeliers een goede manier om met het opvolgingsvraagstuk bezig te gaan? RetailRijk geeft de winkelier de mogelijkheid om deze vraag te beantwoorden.

Rosalie van Rijk

LinkedIn
Rosalie is sinds 2001 actief binnen op het gebied van bedrijfsovernames. Sinds de opstart van MKBase heeft haar interesse altijd gelegen bij het zo goed mogelijk ondersteunen van de ondernemer bij de overname. De detailhandelbranche is hierbij altijd haar interessegebied geweest. De afgelopen jaren is ze druk bezig geweest met de juiste dienstverlener voor winkeliers. Met RetailRijk heeft ze hierop een antwoord gevonden.

Inloggen ondernemers

User name *
Password *