Veelgestelde vragen

Vraagteken Richt RetailRijk zich puur op bedrijfsovernames?

Nee, RetailRijk kijkt naar de toekomst van uw onderneming. In sommige gevallen kan het zijn dat een overname van uw zaak de beste keuze is. Er zijn ook andere mogelijkheden. Deze zullen ook bij RetailRijk in kaart worden gebracht. 

Vraagteken Is RetailRijk ook interessant als ik al een koper heb?


Ja, ook dan is RetailRijk een zeer geschikt instrument om uw bedrijf goed in kaart te brengen. Voor zowel u als ook voor de koper is het in dit geval belangrijk om een gedegen zakelijk toekomst plan op te zetten.  

Vraagteken Zijn MKBase en RetailRijk hetzelfde bedrijf?


Ja, RetailRijk is het zusje van MKBase. Door de jarenlange ervaring binnen MKBase vonden wij het belangrijk om een dienst op te zetten speciaal voor de Retailbranche. Dit moest niet onder de noemer van MKBase gebeuren, maar wel maken we binnen RetailRijk gebruik van de kennis en ervaring die we bij MKBase hebben opgedaan.   

Vraagteken Krijgen andere mensen ook toegang tot mijn zakelijke toekomst plan?


Nee, dit plan is echt persoonlijk. U beheert dit plan en stelt dit ook zelf samen. Wanneer u aangeeft hierbij advies of hulp te willen, dan is het mogelijk om uw plan te delen. Dit is zeker geen vereiste. U blijft altijd de baas over uw eigen zakelijke toekomst plan.  

Wat betaal ik?

U betaalt eenmalig het bedrag van € 1.750 en er komen geen onverwachte kosten bij.
En… u kunt ons altijd bereiken als u vragen heeft via onze speciale overnamehulplijn:
020-2170771

Hoe meld ik mij aan?

Wanneer u onderstaand formulier invult nemen wij direct contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 020-2170771
Of volgen op twitter: https://twitter.com/retailrijk

Registreer

Inloggen ondernemers

User name *
Password *